Kriogēnā apstrāde ir piemērota gan filejām un šķēlēs sagrieztai gaļa, gan kubiņos sagrieztas un maltas gaļas produktiem.
Galvenie ieguvumi:
- Ātrā sasaldēšana samazina pilēšanu un saglabā garšu
- No produkta izgaro mazāk ūdens, no kā iegūst gan patērētājs, gan ražotājs
- Zemas ieguldījumu izmaksas
- Īsāks iekārtas apkopes un pārbaudes laiks
- Augsta līmeņa higiēna nozīmē mazāk tīrīšanas darbu
Produkts |
CRYOLINE® | |||
MT | CS | SC | CF | |
Filejas | *** | ** | *** | ** |
Steiks | *** | *** | * | * |
Gaļas gabali | *** | *** | * | |
Maltā gaļa | ** | ** | ||
Cepetis | ** | ** | ||
Desas | *** | ** | * | * |
Hamburgeri | *** | ** | ** |